ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα, μέσω του 112, εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της περιοχής Χάβαρι, του Δήμου Ήλιδας, στην Ηλεία, προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση, στην περιοχή Γεράκι.
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Γεράκι, του δήμου Ήλιδας στην Ηλεία.
Κινητοποιήθηκαν 60 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων της 6ης ΕΜΟΔΕ, 13 οχήματα, 3 ελικόπτερα και 7 αεροσκάφη.
Παράλληλα, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στην Αμαλιάδα, ήχησε το 112 στα κινητά των κατοίκων των περιοχών Τσιχλέικα, Κρυόνερο και Βρετέικα να απομακρυνθούν προς Αμαλιάδα και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των Αρχών.
Στην περιοχή πνέει νοτιάς με ριπές στα 6 μποφόρ.
Διαβάστε επίσης:
ΟΣΕ: Δολιοφθορά σε καλώδια της σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή του ΣΚΑ
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η ολοκλήρωση του κτηματολογίου βάζει τέλος σε μια παθογένεια αιώνων
Κωστής Χατζηδάκης: Η αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής θα φέρει μείωση των άμεσων φόρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.