ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαρώνουν τα ναυπηγεία οι Ελληνες εφοπλιστές: Τι παραγγέλνουν Προκοπίου, Αγγελικούση, Φράγκου, Οικονόμου, Τσάκος, Μαρινάκης
Η υψηλή κερδοφορία που κατέγραψαν οι εισηγμένες ναυτιλιακές εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, κατά το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, ώθησε και τις μετοχές των περισσοτέρων εταιρειών σε άνοδο.
Ειδικότερα, μετοχές δεκαέξι εταιρειών παρουσιάζουν από την αρχή του τρέχοντος έτους έως και τις 20 Σεπτεμβρίου άνοδο, ενώ δέκα μετοχές πτώση.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EasyJet: Το success story της εταιρείας του Στέλιου Χατζηιωάννου που άλλαξε τις αερομεταφορές και η πρόταση εξαγοράς από την Castlelake
- Μυτιληναίος – Ξιφαράς-Εξάρχου: Πόση δυναμικότητα πήραν στον Κάθετο Διάδρομο – Επιτυχής η δημοπρασία του ΔΕΣΦΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου στην επόμενη πενταετία – Το bancassurance με την Πειραιώς και οι προκλήσεις στην υγεία
- Χρηματιστήριο: Από ποιες μετοχές θα έρθει η αναβάθμιση σε developed market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.