ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού να εκδίδει σήμερα ανακοίνωση για τον πρόεδρο της ΝΔ:
«Η επιλογή της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη να λειτουργεί ως εντολοδόχος επιχειρηματικών συμφερόντων και συνήγορος ποινικών προσώπων, αποδεικνύει πόσο αδίστακτοι και επικίνδυνοι μπορεί να γίνουν στη προσπάθειά τους να επιστρέψουν στην εξουσία. Χθες μάθαμε τουλάχιστον ποιον υπερασπίζονται. Αφού δε τολμούσαν να τον φανερώσουν αυτοί, φανερώθηκε μόνος του. Ίσως φανερωθούν κι άλλοι στη πορεία.Οψόμεθα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα κρυφά σχέδια του Αλέξη Τσίπρα – Πώς σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την κόντρα ΝΔ-Καμμένου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριος πόλεμος μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για τα… μάτια του Πάνου Καμμένου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Άγριος πόλεμος μεταξύ Μαξίμου και ΝΔ για τα… μάτια του Πάνου Καμμένου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Επέστρεψε σε θετικό έδαφος ο FTSE 100, ξεπέρασε τις 52.000 μονάδες ο FTSE MIB
- Binance για δημοσίευμα Reuters: Η Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει δώσει θετική άποψη για την αίτηση μας
- Δημοσκόπηση Alco Β μέρος: Το 46% των πολιτών δεν φοβάται κλιμάκωση στα ελληνοτουρκικά
- SpaceX: Νέο άλμα για τη μετοχή, έτοιμη να ξεπεράσει σε κεφαλαιοποίηση Amazon και Microsoft
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.