Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά
1 κιλό Βύσσινα
750 γραμ. Ζάχαρη
500 γραμ. Καθαρό Οινόπνευμα
500 γραμ. Κονιάκ
2 μπαστουνάκια Κανέλα
2 καρφιά Γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βύσσινα και βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε βάζο, σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το οινόπνευμα. Τα αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο κλείνουμε και τα αφήνουμε στον ήλιο για άλλες 2 εβδομάδες. Στραγγίζουμε και φυλάμε σε μπουκάλι.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεν φταίει ο Γιάννης. Ούτε ο Σπανούλης, και πριν μιλήσεις για την Εθνική μπάσκετ δες την εικόνα στον καθρέφτη [βίντεο]
- Fitch: Υποβάθμισε τη Γαλλία από «AA-» σε «A+»
- Οι «Νύχτες» της Λήδας Κοντογιαννοπούλου: Η ζωγράφος που κάνει το σκοτάδι ποίηση και κατακτά τις αίθουσες τέχνης
- Όμιλος Φάις: Με υπογραφή Ergon Agora η επόμενη ευκαιρία για την Αγορά Μοδιάνο
