Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά
1 κιλό Βύσσινα
750 γραμ. Ζάχαρη
500 γραμ. Καθαρό Οινόπνευμα
500 γραμ. Κονιάκ
2 μπαστουνάκια Κανέλα
2 καρφιά Γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βύσσινα και βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε βάζο, σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το οινόπνευμα. Τα αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο κλείνουμε και τα αφήνουμε στον ήλιο για άλλες 2 εβδομάδες. Στραγγίζουμε και φυλάμε σε μπουκάλι.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Winners & Losers: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του Οκτωβρίου
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής