Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 15 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Υλικά
1 κιλό Βύσσινα
750 γραμ. Ζάχαρη
500 γραμ. Καθαρό Οινόπνευμα
500 γραμ. Κονιάκ
2 μπαστουνάκια Κανέλα
2 καρφιά Γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα βύσσινα και βγάζουμε τα κοτσάνια. Τα βάζουμε σε βάζο, σκεπάζουμε με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το οινόπνευμα. Τα αφήνουμε στον ήλιο για ένα μήνα.
Προσθέτουμε το κονιάκ, την κανέλα και το γαρύφαλλο κλείνουμε και τα αφήνουμε στον ήλιο για άλλες 2 εβδομάδες. Στραγγίζουμε και φυλάμε σε μπουκάλι.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Ζούλιας, Deux Hommes, Ιλεάνα Μακρή, Μαίρη Κατράντζου, Rianna + Nina, Zeus + Dione: Οι Έλληνες σχεδιαστές που έντυσαν την αγαπημένη Emily in Paris
- Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Σκιές και ψίθυροι για τον «fast track» διαγωνισμό για τα εκρηκτικά στο Λαύριο
- Όλγα Κεφαλογιάννη και η μόδα της Ελλάδας
- Η Ευρωπαϊκή Άμυνα ως συντελεστής ασφάλειας και ανάπτυξης