ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση προκάλεσε στις Αρχές έκρηξη που σημειώθηκε σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Η έκρηξη σύμφωνα με το creta24.gr, συνέβη λίγο πριν την προγραμματισμένη απογείωση του αεροσκάφους, το οποίο είχε προορισμό την Αγγλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η έκρηξη προκλήθηκε από ηλεκτρονικές συσκευές, συγκεκριμένα από ένα power bank και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, τα οποία βρίσκονταν σε τσάντα μιας επιβάτιδας που ήταν τοποθετημένη στο κάθισμα του αεροπλάνου.
Το αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε 236 επιβάτες, δεν αναχώρησε τελικά για τον προορισμό του.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε αναστάτωση και στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από το συμβάν.
Διαβάστε επίσης
Κρήτη: Στους 8 οι συλληφθέντες για το αιματηρό επεισόδιο στο εσπερινό ΕΠΑΛ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.