Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας παρευρίσκονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, για τον καθιερωμένο αγιασμό για την επίσημη έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Βιέννη, όπου στις 15.30, ώρα Ελλάδας, θα έχει συνάντηση με τον Καγκελάριο της Αυστρίας Karl Nehammer.
Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν δηλώσεις των δύο ηγετών στον Τύπο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Διαβάστε επίσης:
Επίδομα παιδιού: Τελευταία ημέρα αιτήσεων – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές
Τα tweet του ζεύγους Ομπάμα μετά το debate: Η Κάμαλα Χάρις έχει όραμα και δύναμη – Δε διχάζει
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στη HotelBrain το πρώην Selina Paros υπό το brand της Radisson Individual το 2026
- Εμπορική συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Άνοδος στα χρηματιστήρια σε Ευρώπη και Χονγκ Κονγκ – Άλμα 3% στις τιμές του πετρελαίου
- H Gnv αναζητά 500 ναυτικούς – Ανοιχτή έως και αύριο η πλατφόρμα για δηλώσεις ενδιαφέροντος
- ΡΚΚ – τέλος εποχής: Η ιστορική ανακοίνωση για την αυτοδιάλυσή του και τον τερματισμό της ένοπλης δράσης
