ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Άριστο» χαρακτήρισε το επίπεδο συνεργασίας Ελλάδας και Γερμανίας ο Yπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά τη συνάντησή του στη Θεσσαλονίκη με τον αντικαγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας , υπουργό Οικονομικών Υποθέσεων και Κλιματικής Προστασίας, Ρόμπερτ Χάμπεκ.
Η συνάντηση έγινε στο περίπτερο της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ, όπου είναι τιμώμενη χώρα και όπως είπε ο κ. Γεραπετρίτης αυτό «αποτελεί ακριβώς την απόδειξη των εξαιρετικών διμερών σχέσεων που έχουμε με την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας».
Πρόσθεσε, δε, ότι οι δύο χώρες μοιράζονται αρχές, οι οποίες έχουν να κάνουν με την προσήλωση στο διεθνές δίκαιο, με την ανάπτυξη της πράσινης οικονομίας, με την έμφαση στις νέες τεχνολογίες.
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση Μελόνι -Ζελένσκι στο οικονομικό φόρουμ του Τσερνόμπιο
ΔΕΣΦΑ: Εγκαινίασε Τεχνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Iράν: «Έχουμε πια επιθετικό δόγμα, έρχονται νέες εκπλήξεις – Προσέξτε για μη αναστρέψιμη ζημιά»
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Συνάντησε τον Μιχάλη Ζαμπίδη και πόζαραν με υψωμένες γροθιές
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους να μπουν στον πόλεμο κατά του Ιράν: «Ακούστε τον Τραμπ – Αντιμετωπίζουμε υπαρξιακή κρίση»
- Συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ: 6 νεκροί, εκ των οποίων τρεις Τούρκοι και ένας αγνοούμενος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.