ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια πενταμελής επιτροπή του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Βραζιλίας ενέκρινε ομόφωνα σήμερα την απόφαση του δικαστή Αλεξάντρ ντε Μοράες να κλείσει τον κολοσσιαίο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, την πλατφόρμα Χ, στη χώρα επειδή δεν συμμορφώθηκε με τους τοπικούς κανονισμούς.
Οι δικαστές Φλάβιο Ντίνο, Κριστιάνο Ζανίν, Κάρμεν Λουσία και Λουίς Φουξ συμφώνησαν με τον Μοράες, ωστόσο κάποιοι από αυτούς είπαν ότι η αναστολή λειτουργίας μπορεί να ανατραπεί εφόσον η πλατφόρμα συμμορφωθεί με τις προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις.
Η πλατφόρμα Χ σταμάτησε να λειτουργεί στη Βραζιλία –μια από τις μεγαλύτερες αγορές της– τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ο Μοράες διέταξε το κλείσιμό της επειδή δεν όρισε έναν νομικό εκπρόσωπό της στη χώρα, όπως προβλέπει ο νόμος, εντός της διορίας που της είχε δοθεί.
Διαβάστε επίσης:
Δημοσκόπηση MRB: Στην τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ – Μονομαχία Ανδρουλάκη – Δούκα για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ
Βενεζουέλα: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν το βενεζουελάνικο προεδρικό αεροσκάφος
Υπ. Οικονομικών: «7 πρωτιές και 7 αλήθειες για την ελληνική οικονομία»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.