ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΗΠΑ προχώρησαν σε κατάσχεση του βενεζουελάνικου προεδρικού αεροσκάφους στη Δομινικανή Δημοκρατία, μετέδωσε το CNN, επικαλούμενο δύο Αμερικανούς αξιωματούχους.
Το αεροσκάφος μεταφέρθηκε σήμερα στη Φλόριντα, τόνισαν οι πηγές.
Σύμφωνα με τους αξιωματούχους, η αγορά του αεροσκάφους παραβίαζε τις αμερικανικές κυρώσεις.
Το αεροπλάνο – το βενεζουελάνικο αντίστοιχο του αμερικανικού Air Force One – είχε χρησιμοποιηθεί για κρατικές επισκέψεις του προέδρου Νικολάς Μαδούρο σε όλο τον κόσμο.
Διαβάστε επίσης:
Υπ. Οικονομικών: «7 πρωτιές και 7 αλήθειες για την ελληνική οικονομία»
ΕΛΑΣ: Σύλληψη 25χρονου στο Ελ. Βενιζέλος – Η ορθοπεδική ζώνη έκρυβε μέσα κοκαΐνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Βουτιά 12% για την Alphabet, πλήγωσε τις τεχνολογικές μετοχές – Στο -1,38% έκλεισε ο Nasdaq
- Πετρέλαιο: Υποχώρηση για τις τιμές μετά τις ενδείξεις για διπλωματικές κινήσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Τζένσεν Χουάνγκ για υπόθεση κατασκοπίας κατά της Nvidia: Φυσιολογικές και χωρίς τίποτα ασυνήθιστο οι επαφές μου με τη Megaspeed
- Ισραήλ: Δύσκολες διαπραγματεύσεις για κυβέρνηση, ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων εκλογών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.