ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αλβανία: «Θα είναι μοιραίο» – Νέες διαμαρτυρίες Αλβανών εναντίον του τουριστικού σχεδίου που συνδέεται με τον Τραμπ
Οι Αλβανικές Αρχές σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να εξετάσουν σήμερα Δευτέρα (2/9) το αίτημα αποφυλάκισης του Φρέντι Μπελέρη.
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, είχε καταθέσει το σχετικό αίτημα από τον περασμένο Ιούλιο όπως δικαιούται σύμφωνα με την αλβανική νομοθεσία εφόσον έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής του.
Οι δικαστές τότε είχαν δώσει νέα αναβολή επικαλούμενοι τις καλοκαιρινές άδειες.
Ο Φρέντι Μπελέρης μετά την απόφαση των Αλβανών δικαστών για αναβολή της δίκης του, μεταφέρθηκε ξανά στη φυλακής ενώ είχε προηγηθεί ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να ορκιστεί ευρωβουλευτής.
Διαβάστε επίσης:
Bόλος: Πως γίνεται η υγειονομική ταφή των νεκρών ψαριών (βίντεο)
ΚΕΕΛΠΝΟ: Αθωώθηκαν και οι 4 κατηγορούμενοι για τις κατά το κατηγορητήριο παράνομες προσλήψεις
Deutsche Bank για ΧΑ: «Κακός» ο Αύγουστος, αλλά παραμένει ψηλά στις αποδόσεις για το έτος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέγη με… 99% πρόεδρος στο κόμμα του παρά την εκλογική ήττα
- Εξάρχεια: Άνδρας νεκρός από πυροβολισμούς στη μέση του δρόμου
- Η στιγμή που ο Ταϊρίκ Τζόουνς επιτίθεται με γροθιά στον Κέντρικ Ναν στα αποδυτήρια – Δείτε βίντεο
- Συνάντηση Ερντογάν – Μίτσκοσκι στην Κωνσταντινούπολη: Στο επίκεντρο η προώθηση της οικονομικής συνεργασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.