ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η διπλωματική αποστολή του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσε απόψε ότι οι Χούθι της Υεμένης συμφώνησαν να προχωρήσουν σε προσωρινή ανακωχή, ώστε να φτάσουν τα ρυμουλκά και τα διασωστικά πλοία στο δεξαμενόπλοιο Sounion που έχει υποστεί ζημιές και πλέει στην Ερυθρά Θάλασσα.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, οι Χούθι συμφώνησαν στην ανακωχή, αφού ζητήθηκε από πολλές χώρες.
Διαβάστε επίσης
EUNAVFOR ASPIDES: Δεν υπάρχει διαρροή καυσίμων από το SOUNION
Ερυθρά Θάλασσα: Διαρροή πετρελαίου από το φλεγόμενο δεξαμενόπλοιο Sounion
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jumbo: Καθαρά κέρδη €120,6 εκατ. το α’ εξάμηνο – Έκτακτη διανομή €1/μετοχή
- Σταύρος Παπασταύρου: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για το Κλίμα
- Softweb: Ο Νίκος Παρχαρίδης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Βορείου Ελλάδος του ομίλου
- Άρθρο Μητσοτάκη στον Guardian: Η Βρετανία δεν θα διαμέλιζε την Ταπισερί της Μπαγιέ, να επανενώσουμε τα Γλυπτά του Παρθενώνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.