ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πάνω από 58 άνθρωποι πιστεύεται πως έχουν χάσει τη ζωή τους, από την τρομακτική φωτιά, που ξέσπασε στον Πύργο Γκρέφελ στο Λονδίνο.
Οι εικόνες, που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από εκείνη τη μέρα, προκαλούν σοκ.
Πώς ήταν όμως ο Πύργος στο εσωτερικό του, πριν μετατραπεί σε «Πύργο της Κολάσεως»;
Ο Πύργος Γκρένφελ κτίστηκε το 1974 και είναι ιδιοκτησίας του συμβουλίου του Κένσινγκτον και Τσέλσι που χειρίζεται ο ομώνυμος οργανισμός διαχείρισης κατοικιών της περιοχής.
Το οικοδόμημα είχε 120 διαμερίσματα. Αντιπροσωπευτικό δείγμα ήταν το διαμέρισμα με 2 κρεβατοκάμαρες. Το ενοίκιο ήταν 2.255 περίπου ευρώ το μήνα.





ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η OpenAI προειδοποιεί: Η DeepSeek προσπαθεί να κλέψει τα μοντέλα του ChatGPT
- Τραμπ: Χαλάρωση των δασμών σε χάλυβα και αλουμίνιο υπό την πίεση της ακρίβειας και των εκλογών
- Φεβρουάριος, μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου – Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δίνει έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση
- ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στην ψηφιακή εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων β’ κατηγορίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.