Ένα νέο ακριβό κόσμημα προϊόν των Βαυαρών (BMW) παρουσιάστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναμένεται να αποτελέσει το σημείο της έριδος μεταξύ του γαλαζοαίματου ανταγωνισμού. Εδώ δεν κατοικούν συμβιβασμοί και ανασφάλειες, όλα έχουν δημιουργηθεί με χειρουργική λεπτομέρεια και λάβαρα την πολυτέλεια, την τεχνολογία, το εξωτικό ντιζάιν. Η σειρά 8 της BMW έσκασε μύτη στο Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Αναμφισβήτητα σπάει καρδιές με την παρουσία της και μόνο, ενώ στους δρόμους αναμένεται να τη δούμε από το 2018 και μετά. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό coupe το οποίο θα αφήσει εποχή με την προσωπικότητα και την τεχνολογία του.

Όπως την αποκαλεί εύστοχα και η γερμανική φίρμα, «ασυμβίβαστη δυναμική και σύγχρονη πολυτέλεια», κάτι που αναμφίβολα την αντιπροσωπεύει. Ο Harald Kruger, πρόεδρος της BMW τόνισε με στόμφο: «Η σειρά 8 Coupe στηρίζεται σημαντικά στην παράδοση των πολυτελών σπορ κουπέ της φίρμας και θα προσθέσει ένα ονειρικό αυτοκίνητο στη γκάμα μας. Μέσω αυτού θα γίνουμε ηγέτες στην πολυτελή κατηγορία, η νέα σειρά 8 θα αποτελέσει ένα αυθεντικό σπορ πολυτελές κουπέ».

Από πλευράς αμαξώματος, το νέο αυτοκίνητο από τη Βαυαρία θα προσφέρεται σε coupe και cabrio, ενώ όλο το ηλεκτρονικό εργοστάσιο θα υιοθετηθεί αυτούσιο από την προικισμένη και πολυτελέστατη σειρά 7. Στην κορυφή του παγόβουνου όπως αναμενόταν θα αναπνέει η M8, η οποία θα φορά τον V8 bi-turbo 4,0 λίτρων με ισχύ πάνω από 600 ίππους. Να σημειωθεί εδώ πως η κίνηση θα μεταφέρεται στους πίσω τροχούς ή προαιρετικά και στους τέσσερις ελέω συστήματος xDrive. Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί αλλά μάλλον είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τους προύχοντες υποψηφίους αγοραστές της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Rolls-Royce Phantom: Ραντεβού στο Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Mercedes δημιούργησε το λεωφορείο του μέλλοντος και είναι εντυπωσιακό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 10 καλύτερα “οικογενειακά” αυτοκίνητα του 2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
Όλη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
Το θρίλερ της Coca Cola, talk of the town Περιστέρης και ΓΕΚ, οι νέες business των Λασκαρίδη-Κόκκαλη, η δωρεά Μαρτίνου στο Πατριαρχείο, τα γαλάζια αρνάκια του ΚΜ, ο Δένδιας και ο Άδωνις, και ο Τάκης Κανελλόπουλος στο My Story
Αντώνης Στελλιάτος: Ανοίξτε την Διώρυγα της Κορίνθου, φτιάξτε μαρίνες και περιορίστε τη γραφειοκρατία για τα σκάφη αναψυχής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.