ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Σαμαράς, οι μετοχές, το ΜΜ και ο Ηλιάδης, ο «Τρελαντώνης» και οι 6, η BSB στο ΧΑ, ο Κούστας και η ηθοποιός της βιντεοκασέτας, τι λέει η EDISON για τα media και η συγκίνηση του Χατζηδάκη
Το τελευταίο project της ιδρύτριας και creative director της BSB, Σοφίας Μπιθαρά, είναι ένα από τα ακριβότερα ακίνητα που βγαίνουν φέτος στην αγορά έναντι 25 εκατ. ευρώ.
Η κατοικία των 1342 τ.μ., με τις 10 σουίτες, τα 12 μπάνια, τους δεκάδες βοηθητικούς χώρους και την εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης, βρίσκεται στη Μύκονο, στην περιοχή Παράγκα, από το αρχιτεκτονικό ύφος της οποίας και εμπνέεται.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη μετά από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε βενζίνη (Βίντεο)
- Αίγινα: Ακατάλληλο για όλες τις χρήσεις το νερό – Τι έδειξαν οι αναλύσεις
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
- ΕΕ: Ανοίγει εκ νέου τον φάκελο «εμπορική συμφωνία» με τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.