ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανέβαλε το αυριανό ταξίδι του στο Τέξας, μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο Μπάιντεν, που αναμένεται σύντομα να κάνει μια δήλωση για την απόπειρα σε βάρος του πολιτικού αντιπάλου του, επρόκειτο να μεταβεί στο Όστιν του Τέξας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 60 ετών από την ψήφιση του νόμου για τα πολιτικά δικαιώματα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Κατασβέστηκε φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ στο Ωραιόκαστρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Ζαχαράκη: «Χτίζουμε την Ελλάδα ως περιφερειακό και διεθνή ακαδημαϊκό κόμβο»
- ΣΒΕ: Στην 50η θέση παρέμεινε η Ελλάδα στην διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας
- Στασινός: Εντός τριμήνου η ολοκλήρωση της ψηφιοποίησης αρχείων πολεοδομικής πληροφορίας
- Τράπεζα Χανίων: Νέος εκτελεστικός σύμβουλος ο Δημήτρης Ζυμβραγουδάκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.