ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Περίσσιο θράσος να μιλά για κουκούλες και συγκαλύψεις ο κ. Μητσοτάκης», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «κρατά ακόμη την “κουκούλα” σε εκείνους που ενορχήστρωσαν τις υποκλοπές σε βάρος πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και στελεχών των ενόπλων δυνάμεων, για να μπορεί να τους χειραγωγεί (αν όχι και εκβιάζει)» και «έκανε και εξακολουθεί να κάνει τα πάντα για να συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών».
Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πρόεδρος του, ο Στέφανος Κασσελάκης, επιμένουν: όλα στα φως!
Όπως επιτάσσει το κράτος δικαίου και όχι όπως επιχειρεί να επιβάλλει ο κ. Σαμαράς και η παρέα του, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να σιγοντάρει για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών».
Διαβάστε επίσης
ΣΥΡΙΖΑ: «Όχι» στην αποκάλυψη των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταργείται η πενθήμερη εργασία και το 40ωρο στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.