ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαστάσεις …επιδημίας παίρνει ο παρβοϊός στη Θεσσαλονίκη, Μέσα σ΄ένα τρίμηνο νικήθηκε, από παρβοϊό και δεύτερο κοριτσάκι, μ’όλις 2,5 ετών, ενώ πληθαίνουν τα κρούσματα στη συμπρωτεύουσα, όπου το τελυταίο διάστημα έχουν προσβληθεί 5 άτομα.
Το κοριτσάκι κατέληξε στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, όπου , σύμφωνα με πληροφορίες διακομίστηκε ως ανγκαία μεταφορά, από το νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης.
Το κοριτσάκι, που κατέληξε με πολυοργανική ανεπάρκεια, είχε νοσήσει από παρβοϊό, ο οποίος του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, ενώ φέρεται να είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, καθώς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας.
Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο είναι ένα από τα 5 περιστατικά που σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα, ενώ δυστυχώς δύο παιδιά έχουν ήδη φύγει από την ζωή.
Διαβάστε επίσης:
Αναγνώριση πλασματικών ετών και για την επικουρική σύνταξη με 15ετία – Τι προβλέπει η νέα διάταξη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι αλλάζει από το 2026 στις συντάξεις: Νέοι κανόνες για την προσωπική διαφορά
- Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς – Yποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης
- Metlen: Πόσα έβγαλαν τα funds από το short selling σε δύο μήνες
- Οι super 10, η λάμψη σε Metlen και ΑΕΜ, η μεγάλη μπάλα της Σεμίραμις Παληού, ποια μετοχή του Buffett κάνει ράλι, πού θα επενδύσει το αμερικάνικο DFC και η βραδιά για τον Βαρδή τον «αϊτό της Κρήτης»