• Business

    Αδελφές Αθανασιάδου: Οι κακές σχέσεις και η αλαζονεία. Όλο το παρασκήνιο

    Ειρήνη Αθανασιάδου, Επιχειρηματίας-μέτοχος Ναυτεμπορική ΑΕ


    Η χθεσινή ανακοίνωση της εφημερίδας Ναυτεμπορική της οικογένειας Αθανασιάδου ότι  οι τράπεζες κάνουν απαιτητά 6,5 εκ ευρώ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Εδώ και πολύ καιρό η τράπεζα κάνει φιλότιμες προσπάθειες να επιλυθεί η κρίση που έχει δημιουργηθεί ώστε η Ναυτεμπορική ΑΕ να ξεφύγει από την δύσκολη θέση.

    Όμως οι αδελφές Αθανασιάδου (Ειρήνη, Μαριέττα και Αγγέλα) ούτε να ακούσουν δεν θέλουν τις προτάσεις της τράπεζας. Όπως λένε τέως και νυν εργαζόμενοι είναι ζήτημα εάν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

    Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι χθες το απόγευμα ενώ η τράπεζα είχε κάνει απαιτητά τα χρήματα οι ίδιες, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, φρόντισαν να ενημερώσουν το συντακτικό προσωπικό ότι «δεν τρέχει και τίποτα». «Αλαζονεία ή άγνοια» αναρωτιούνται παλαιά στελέχη της εταιρίας που τώρα έχουν αποχωρήσει.

    H οικογένεια Αθανασιάδη, φωτογραφημένη με την τρίτη γενιά. Από αριστερά, η κυρία Αγγέλα Αθανασιάδη-Κοντογούρη, η κυρία Μαριέττα Αθανασιάδη και η κυρία Ειρήνη Αθανασιάδη. Ορθιοι από αριστερά, ο κ. Τζώρτζης Κοντογούρης, γιος της Αγγέλας, η κυρία Ελένη Φαλκονάκη, κόρη της Μαριέττας, και ο κ. Π. Ράπτης, γιος της Ειρήνης
    H οικογένεια Αθανασιάδου, φωτογραφημένη με την τρίτη γενιά. Από αριστερά, η κυρία Αγγέλα Αθανασιάδου-Κοντογούρη, η κυρία Μαριέττα Αθανασιάδου και η κυρία Ειρήνη Αθανασιάδου. Ορθιοι από αριστερά, ο κ. Τζώρτζης Κοντογούρης, γιος της Αγγέλας, η κυρία Ελένη Φαλκονάκη, κόρη της Μαριέττας, και ο κ. Π. Ράπτης, γιος της Ειρήνης

    Η μια μισεί την άλλη 

    «Οι σχέσεις των 3 είναι κακές.  Σπάνια μιλάνε μεταξύ τους . Πως μπορεί να διοικηθεί μια εταιρία υπό αυτές τις συνθήκες;», αναρωτιούνται δημοσιογράφοι που έχουν εργαστεί στο παρελθόν στην Ναυτεμπορική και είναι γνώστες του παρασκηνίου εντός της εφημερίδας.

    Πάντως οι ίδιες ακόμα και τώρα λέγεται ότι προσπαθούν να καθησυχάσουν το προσωπικό λέγοντας ότι ένα ακίνητο που υπάρχει στα Σπάτα (το οποίο βέβαια έχει ενεχυριαστεί στις τράπεζες) θα πωληθεί.  Επίσης υποστηρίζουν ότι έχει βρεθεί επενδυτής για την εφημερίδα!!!

    Η οικογένεια Αθανασιάδου είναι γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ευκατάστατη. Ο πατέρας τους ήταν ο κορυφαίος δημοσιογράφος και εκδότης της Βραδυνής και της Ναυτεμπορικής, Τζώρτζης Αθανασιάδης, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του το 1983.  Έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία, καθώς μεταξύ αυτών είναι ακίνητα στην Αθήνα, στο Πόρτο Χέλι κλπ.



    ΣΧΟΛΙΑ