ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ερρίκος Αρώνες: Νέοι συνέταιροι η οικογένεια Βασιλόπουλου, στόχος τα ακίνητα 500 εκατ. και στο βάθος… ανάκτορα Τατοΐου
Παράθυρο στις ιδιωτικές επενδύσεις έχει ανοίξει η αξιοποίηση του τρίτου μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, αυτό του Λαυρίου, καθώς και τα έργα υποδομών που πρόκειται να υλοποιηθούν, με μακρύ, ωστόσο, χρονοδιάγραμμα.
Το Λαύριο μπαίνει στον χάρτη του real estate, με ώθηση και από την ολοκλήρωση του νέου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της περιοχής ύστερα από 20 χρόνια, χάρη στην οποία απέκτησαν χρήσεις γης μεγάλες εκτάσεις. Στόχος των ιδιωτών επενδυτών είναι να καταστήσουν το Λαύριο κέντρο οικονομικών και επιχειρηματικών εξελίξεων, ποντάροντας και στην επέκταση της πόλης.
«Μεσοπρόθεσμα το Λαύριο θα αναδειχθεί ως τόπος κατοικίας χάρη και στα μέσα σταθερής τροχιάς που πρόκειται να δημιουργηθούν», ανέφερε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, παρουσιάζοντας την κοινή επένδυση της εταιρείας με την Τράπεζα Πειραιώς για τη δημιουργία κοινού project.
Στο πλάνο των δύο εταιρειών είναι η ανάπτυξη παραθαλάσσιας έκτασης 100 στρεμμάτων παρακείμενης του λιμένα.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακυρώσεις πτήσεων, άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ: σφοδρή χειμερινή καταιγίδα σαρώνει τις ΗΠΑ
- Ουκρανία: Περίπου 1.700 πολυκατοικίες στο Κίεβο παραμένουν χωρίς θέρμανση μετά από ρωσικό πλήγμα
- Μητσοτάκης: Η Ευρώπη οφείλει να είναι ενωμένη και με διαύλους συνεργασίας με τις ΗΠΑ, ακόμη και σε περιόδους έντασης – Επιδιώκουμε ενεργό ρόλο στη Γάζα
- Γλυφάδα: 80χρονος εντοπίστηκε μαχαιρωμένος θανάσιμα – Συνελήφθη ο γιος του ως δράστης