ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ισμαήλ Χανίγια, ο ηγέτης της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς, εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα μετά τον θάνατο της αδερφής του, λέγοντας ότι οποιαδήποτε συμφωνία που δεν εγγυάται την κατάπαυση του πυρός και τον τερματισμό της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα “δεν είναι συμφωνία”.
“Αν πιστεύουν ότι με τη στοχοθέτηση της οικογένειάς μου θα αλλάξουμε τη θέση μας ή τη θέση της αντίστασης, έχουν αυταπάτες”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον 24 Παλαιστίνιους σε τρεις χωριστές αεροπορικές επιδρομές στην πόλη της Γάζας νωρίτερα σήμερα, και μεταξύ των νεκρών είναι μια αδελφή του Ισμαήλ Χανίγια, σύμφωνα με αξιωματούχους υγείας και γιατρούς στη Γάζα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Όστιν: Οι ΗΠΑ επιδιώκουν διπλωματική συμφωνία για να αποτραπεί ένας πόλεμος Ισραήλ-Χεζμπολάχ
Βαγγέλης Μαρινάκης: Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Super League, απέναντι στον Αλαφούζο
Συνελήφθη γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ για κακοποίηση της συντρόφου του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Ένα Λιμάνι για Όλους»: Ο ΟΛΘ στηρίζει γυναίκες-θύματα βίας και τα παιδιά τους, εκκινώντας νέο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
- Μελίνα Τραυλού: Η Ευρώπη δεν έχει αντιληφθεί τη σημασία της ναυτιλίας
- Επιστολή Τσικαλάκη στην υπουργό Ν. Κεραμέως για το θέμα της απορρόφησης του ΕΛΟΕΝ από την Εστία Ναυτικών
- Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Έσοδα 170, 2 εκατ. δολάρια και κέρδη 88,3 εκατ. δολάρια στο πρώτο τρίμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.