ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον Άρειο Πάγο εμφανίστηκε ο πρώην γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών από τον αντεισαγγελέα Αχιλλέα Ζήση.
Πριν από 2 χρόνια, στη δυνή των καταγγελιών για το παράνομο λογισμικό pretador, ο κ. Δημητριάδης είχε υποβάλει την παραίτηση του από την κομβική θέση που κατείχε στο Μέγαρο Μαξίμου και σχετιζόταν και με την ΕΥΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, περιμένοντας τα πορίσματα των 2 πραγματογνωμόνων μετά την έδοδο του στην ΕΥΠ, συνεχίζει και καλεί μάρτυρες.
Το πόρισμα του θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη που θα αποφασίσει τελικά για την υπόθεση.
Διαβάστε επίσης:
Φρέντι Μπελέρης: Παραμένει στη φυλακή μέχρι τον Οκτώβριο
ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις 26 Ιουνίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στη δημόσια πρόταση της Prodea Investments
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 2 εκατ. συναλλαγές στην ΔΕΗ, νέο υψηλό για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και το +5,94% της Credia
- Υ/ΚΝΟΤ: Υποχώρησαν κάτω από το 5% τα ποσοστά των Φάνη και Σπύρου Κυριακούλη
- Premia: Στις 27 Μαίου η τακτική Γενική Συνέλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.