ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Απόστολος Χρήστου και ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στον τελικό των 100μ. ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, βελτιώνοντας το «1-3» που είχαν κάνει πριν δύο ημέρες στα 50μ., το πιο βασικό όμως είναι ότι οι χρόνοι τους ήταν εκπληκτικοί.
Ο Χρήστου πέτυχε τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του μετά το 52.09 που είχε κάνει το 2022, στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, χρόνος που δίνει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως είπε ο ίδιος. Κατέκτησε το τρίτο χρυσό της καριέρας του και πρώτο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, όπου ως τώρα είχε ένα ασημένιο και τρία χάλκινα.
Ο Μακρυγιάννης τον ακολούθησε στο βάθρο καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ με 52.83. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ σπουδαίος χρόνος που δίνει πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.
Διαβάστε επίσης:
Euro 2024: Γεωργία – Τσεχία σε ισοπαλία – Χαμένες και οι δυο ομάδες
Κιλιάν Μπαπέ: Γιατί διεκδικεί 100 εκατ. ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hellenic Train: Καθυστερήσεις στον προαστιακό λόγω οχήματος που «πάρκαρε» στις γραμμές στην Ιερά Οδό
- Χορμόβα: «Η ΔΥΠΑ ισχυρός σύμμαχος για κάθε πολίτη και κάθε επιχείρηση» – Εκτεταμένο πλέγμα νέων δράσεων για το 2026
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: «Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες»
- Δύο τριάδες για το Σαββατοκύριακο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.