ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναφορικά με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στον ΣΕΒ μετά από 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα, η κυρία Ιουλία Τσέτη, δήλωσε:
«Ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξή σας. Ο ουσιαστικός σκοπός επιτεύχθηκε, με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στα 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα. Άνοιξε ένας δρόμος καταστατικά δημοκρατικών διαδικασιών και δημιουργήθηκε μία παρακαταθήκη για κάθε επιχειρηματία που θα θελήσει να διεκδικήσει συμμετοχή στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Πλέον είναι ευθύνη όλων η ενεργός συμμετοχή στην καθημερινότητα του φορέα, προκειμένου να πάμε τον ΣΕΒ εκεί που του αξίζει. Έτσι θα κάνουμε το «Μαζί», πράξη. Στην καθημερινότητα».
Διαβάστε επίσης
Εκλογές ΣΕΒ: Προηγείται ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος με 66% της Ιουλίας Τσέτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.