ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ιουλία Τσέτη (ΟΦΕΤ) στο My Story: Η εξέλιξη μίας οικογενειακής επιχείρησης σ’ έναν σύγχρονο όμιλο με διεθνή ανάπτυξη, οι αποδράσεις στη Μύκονο και οι στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνοντας το κρασί που η ίδια φτιάχνει
Αναφορικά με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στον ΣΕΒ μετά από 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα, η κυρία Ιουλία Τσέτη, δήλωσε:
«Ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξή σας. Ο ουσιαστικός σκοπός επιτεύχθηκε, με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στα 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα. Άνοιξε ένας δρόμος καταστατικά δημοκρατικών διαδικασιών και δημιουργήθηκε μία παρακαταθήκη για κάθε επιχειρηματία που θα θελήσει να διεκδικήσει συμμετοχή στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Πλέον είναι ευθύνη όλων η ενεργός συμμετοχή στην καθημερινότητα του φορέα, προκειμένου να πάμε τον ΣΕΒ εκεί που του αξίζει. Έτσι θα κάνουμε το «Μαζί», πράξη. Στην καθημερινότητα».
Διαβάστε επίσης
Εκλογές ΣΕΒ: Προηγείται ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος με 66% της Ιουλίας Τσέτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- IRIS: Aπό σήμερα αλλάζουν τα όρια μεταφοράς χρημάτων – Τι αλλάζει πρακτικά
- Διπλή αποχώρηση από το Survivor (video)
- Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το ιστορικό ν/σ για τις Συλλογικές Συμβάσεις – Κεραμέως: «Έναρξη μιας νέας εποχής»
- Μαρινάκης: Oι εκπρόσωποι των ΜΜΕ δεν «λιβανίζουν» την κυβέρνηση, αλλά ασκούν γόνιμη κριτική