ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πώληση 50.000 μετοχών της Q&R προχώρησε η εταιρεία LOVATIA HOLDINGS του κ. Εμμανουήλ Ξιώνη.
Η ανακοίνωση της Q&R:
Η Εταιρεία QUALITY & RELIABILITY A.B.E.E., ανακοινώνει ότι η εταιρεία LOVATIA HOLDINGS LIMITED συνδεόμενο νομικό πρόσωπο με τον κ. Εμμανουήλ Ξιώνη , Αντιπρόεδρος-Εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (Υπόχρεο πρόσωπο με βάση το άρθρο 13 του Ν.3340/2005) πραγματοποίησε συναλλαγή την 13/06/2024 πώληση 50.000 κοινών ονομαστικών μετοχών με συνολική αξία συναλλαγής 61.916,88 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Εθνική Τράπεζα: Στις 29 Ιουλίου η αποκοπή μερίσματος, στις 2 Αυγούστου η έναρξη καταβολής
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά και έως τις 26/7 οι δηλώσεις φόρου πλοίων β’ κατηγορίας για τις εσωτερικές πλόες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Τα ΗΑΕ κλείνουν τον εναέριο χώρο τους – Το Ισραήλ βομβαρδίζει τις πρωτεύουσες του Ιράν και του Λιβάνου (Live upd)
- Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.