ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βουλγαρία: Ο φιλορώσος πρώην πρόεδρος της Βουλγαρίας προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν υποχώρησε στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Δεκέμβριο του 2018, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών ως απάντηση στην ήττα στις ευρωεκλογές, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Η δημοσκόπηση της Elabe για την εφημερίδα Les Echos έδειξε ότι το 24% των ερωτηθέντων εμπιστεύεται τον Μακρόν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Γαλλία, ποσοστό μειωμένο κατά 5 μονάδες σε σχέση με τον Μάιο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μακρόν διέλυσε την Κυριακή τη Βουλή και ανακοίνωσε δύο γύρους εκλογών στις 30 Ιουνίου και στις 7 Ιουλίου, μετά την ήττα της πολιτικής του ομάδας από τον ακροδεξιό Εθνικό Συναγερμό της Μαρίν Λεπέν στις ευρωεκλογές.
Διαβάστε επίσης:
Wells Fargo: Έδειξε την πόρτα της εξόδου σε εργαζόμενους που προσποιούνταν ότι… δουλεύουν!
Γεραπετρίτης: Στόχος της Ελλάδας να αποτελέσει τη γέφυρα μεταξύ Βορρά – Νότου και Ανατολής – Δύσης
ΑΒΑΞ: Εγκρίθηκε από τη ΓΣ η διανομή μερίσματος €0,03/μτχ. (μεικτό)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από τη Ρόδο: «Την ιδρώνουμε τη φανέλα» και μήνυμα για τρίτη εκλογική νίκη
- Κύκλωμα ντόπινγκ στο Χαλάνδρι: Απολογούνται ο φαρμακοποιός και ακόμη 8 κατηγορούμενοι
- ΗΠΑ: Μαχητικό F/A-18 συνετρίβη στην Ουάσιγκτον – Ελαφρά τραυματίας ο πιλότος
- Μετρό Αθήνας: Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 από Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.