ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε σήμερα ότι το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα δεν μπορεί να αποδεχθεί σχέδιο συμφωνίας το οποίο δεν περιλαμβάνει ρητή δέσμευση του Ισραήλ για οριστική κατάπαυση του πυρός και πλήρη αποχώρηση των στρατευμάτων του από τη Λωρίδα της Γάζας.
«Ζητήσαμε από τους μεσολαβητές να εξασφαλίσουν ρητή δέσμευση του Ισραήλ για οριστική κατάπαυση του πυρός και πλήρη αποχώρηση (των στρατευμάτων του) από τη Γάζα», είπε ο Οσάμα Χαμντάν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βηρυτό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Χρεοκοπία FTI: Στον «αέρα» 220.000 κρατήσεις στην Ελλάδα – Αποκάλυψη από Handelsblatt
Μακρόν: Η Γάζα πρέπει να είναι αναπόσπαστο μέρος ενός μελλοντικού παλαιστινιακού κράτους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.