ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Europa Conference League, η Αταλάντα πήρε το Europa League και το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι την ομάδα που θα σηκώσει το Champions League.
Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης διεξάγεται το Σάββατο (22:00) στο Wembley.
Το 2ο κύπελλο της ιστορίας της διεκδικεί η Ντόρτμουντ μετά την κατάκτηση του Champions League το 1997. Η Ρεάλ είναι η πολυνίκης του θεσμού κι έχει σηκώσει 14 φορές το βαρύτιμο τρόπαιο, τελευταία φορά το 2022.
Για το μεγάλο παιχνίδι Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης το Πάμε Στοίχημα έχει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές σε super αποδόσεις και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη.
Επιλογές για πέναλτι, αυτογκόλ, φάουλ, πλάγια άουτ και οφσάιντ
Ανάμεσα στις αγορές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και οι ακόλουθες:
- Μέθοδος κατάκτησης τροπαίου.
- Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει.
- Ομάδα που θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.
- Καταλογισμός πέναλτι στο 1ο ημίχρονο.
- Συνολικά φάουλ/ οφσάιντ / πλάγια άουτ / ελεύθερα από τέρμα.
- Ομάδα με τις περισσότερες προσπάθειες προς την εστία.
- Αν θα επιτευχθεί αυτογκόλ στον αγώνα.
- Χρόνος επίτευξης πρώτου γκολ.
Δίνεις ώθηση στο στοίχημα σου με το νέο Bet Builder στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Με το ανανεωμένο Bet Builder μπορείς να «χτίσεις» το στοίχημα σου όπως το θες, συνδυάζοντας το Βet Builder σου με άλλα Bet Builder, ακόμα και με άλλες επιλογές από διαφορετικούς αγώνες και ζεις μια μοναδική εμπειρία.
Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και πολλά Bet Builder Ready. Δείτε επιλογές για τον τελικό του Champions League:
- Η Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει & ο Βινίσιους Ζούνιορ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή.
- Nα σκοράρουν και οι 2 ομάδες, Οver 2,5 γκολ & Οver 9,5 κόρνερ.
- Η Nτόρτμουντ να κερδίσει & Οver 9,5 κόρνερ.
- Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες σε κάθε ημίχρονο..
- Ο Νίκλας Φίλκρουγκ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή & η Ντόρτμουντ να κερδίσει.
Διαβάστε επίσης:
Φλέγεται ο Πειραιάς για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο του Ολυμπιακού (video + pics)
Κυριάκος Μητσοτάκης: Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός, πραγματικός θρύλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.