ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε χώρο γραφείων στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις τρεις και μισή και αμέσως ενημερώθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία.
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και προχώρησαν στην κατάσβεση ενώ ενώ προκλήθηκαν ζημιές στα γραφεία. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
Η πυροσβεστική διενεργεί έρευνα για την πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε λίγες ώρες αφότου η ομάδα του Άρη έχασε από τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδας.
Διαβάστε επίσης:
Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός με χρυσό σκόρερ τον Βαγιαννίδη
Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης: «Μάχη γιγάντων» στο Βερολίνο για το τρόπαιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί οι ξένοι οίκοι συνεχίζουν να ποντάρουν στις ελληνικές τράπεζες
- «Νόμιμος στόχος η Ουκρανία, έχει εμπλακεί στον πόλεμο», δήλωσε Ιρανός Αξιωματούχος
- Bloomberg: Δεύτερο δεξαμενόπλοιο της Dynacom του Γιώργου Προκοπίου πέρασε με ασφάλεια από τα Στενά του Ορμούζ
- Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο Γερμανός φιλόσοφος Γιούργκεν Χάμπερμας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.