• Κοινωνία

    Βερολίνο: Με ρόπαλα η άγρια συμπλοκή οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού – 12 τραυματίες, ένας σε κρίσιμη κατάσταση

    • NewsRoom
    Βερολίνο


    Άγρια συμπλοκή μεταξύ περίπου 100 οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έλαβε χώρα στο Βερολίνο, όπου διεξάγεται το Final 4 της Ευρωλίγκας, με ένα άτομο να έχει τραυματιστεί βαριά και να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ακόμη δύο φέρουν βαριά τραύματα και εννέα ελαφρά, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της η πυροσβεστική του Βερολίνου.

    Όπως μεταδίδει το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων στη συμπλοκή χρησιμοποιήθηκαν ρόπαλα του μπέιζμπολ και γκλοπ.

    Συνολικά 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με τις Αρχές. Συγκεκριμένα, τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Ακόμη εννέα άτομα τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

    Οι Αρχές προχώρησαν σε 89 συλλήψεις σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο.

    Το πυροσβεστικό σώμα της γερμανικής πρωτεύουσας, ανέφερε νωρίτερα ότι συνολικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε δώδεκα άτομα, με τα εννέα να φέρουν ελαφρά τραύματα.

    «Μετά από σωματική διαμάχη μεταξύ πολλών ατόμων στον σταθμό του S-Bahn Prenzlauer_Allee φροντίσαμε συνολικά 12 άτομα, συμπεριλαμβανομένων:

    • 1 με απειλητικά για τη ζωή τραύματα
    • 2 με βαριά και
    • 9 με ελαφρούς τραυματισμούς.

    Αναπτύχθηκαν 44 δυνάμεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της πυροσβεστικής.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις, μάλιστα, δεν μπόρεσαν να ελέγξουν την κατάσταση στο σημείο, καθώς οι διαθέσεις των ανθρώπων που συνεπλάκησαν ήταν άκρως επιθετικές.

    Άμεσα, όπως αναφέρουν τα γερμανική ΜΜΕ, ενεργοποιήθηκε η διαδικασία αντιμετώπισης συμβάντων μαζικών ατυχημάτων, με πυροσβέστες και διασώστες να καλούνται εσπευσμένα στον σταθμό του μετρό.

    Διαβάστε επίσης:

    Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός με χρυσό σκόρερ τον Βαγιαννίδη



    ΣΧΟΛΙΑ