ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξωτερική πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ, δήλωσε πως η ΕΕ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον σεβασμό της υποστήριξης διεθνών θεσμών του κράτους δικαίου και στην υποστήριξή της για το Ισραήλ.
“Ποια θα είναι η απάντηση (της ΕΕ) στην απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου που εκδόθηκε σήμερα, ποια θα είναι η θέση μας; Θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην υποστήριξη προς διεθνείς θεσμούς του κράτους δικαίου ή την υποστήριξή μας προς το Ισραήλ”, δήλωσε στη διάρκεια εκδήλωσης στη Φλωρεντία.
Έκανε τις δηλώσεις αυτές απαντώντας στη διαταγή του Διεθνούς Δικαστηρίου προς το Ισραήλ να σταματήσει την επίθεση του στρατού του στην πόλη Ράφα της Λωρίδας της Γάζας.
Διαβάστε επίσης:
Trastor: Αποκτά 2 αγροτεμάχια στον Ασπρόπυργο για κέντρο logistics – Έδωσε προκαταβολή 12 εκατ. ευρώ
Νίκος Ταχιάος: Αυτοψία στον οδικό άξονα Μπράλος – Άμφισσα
Ισραήλ: Δεν αποδέχεται την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου, δηλώνει ο Ισραηλινός υπουργός Σμότριχ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- WSJ: Οι ομοσπονδιακές αρχές αεροπορίας ερευνούν περιστατικό ασφαλείας με το ελικόπτερο του Τραμπ στην Ουάσινγκτον
- Ανδρουλάκης από Πόρτο Γερμενό: Η πολιτική προστασία στη χώρα μας πρέπει να αποκτήσει ένα άλλο δόγμα
- Wall Street: Το εντυπωσιακό 4ήμερο ράλι ανάκαμψης για τον Nasdaq 100 απομακρύνει τη «φούσκα» της AI
- BofA για Coca-Cola HBC: Αποτελέσματα πάνω από τις εκτιμήσεις και αναβάθμιση προβλέψεων – Τιμή στόχος €64,74
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.