ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο σκληροπυρηνικός υπουργός Οικονομικών της ισραηλινής κυβέρνησης Μπεζαλέλ Σμότριχ δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα αποδεχτεί την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου (ICJ), που διατάσσει το εβραϊκό κράτος να σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Ράφα, τη νοτιότερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας.
Ο Σμότριχ, ηγέτης ενός από τα εθνικιστικά θρησκευτικά κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνασπισμού του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποστήριξε ότι η απαίτηση από το Ισραήλ να σταματήσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς ισοδυναμεί με απαίτηση από το Ισραήλ να αποφασίσει να πάψει να υπάρχει. «Το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει με αυτή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Ταχιάος: Αυτοψία στον οδικό άξονα Μπράλος – Άμφισσα
Euroleague: Επεισόδια έξω από την Uber Arena, Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού
Έτοιμος για κατάπαυση πυρός ο Πούτιν ;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To παρασκήνιο για το κόμμα Τσίπρα, ο Καμμένος και το Bella Ciao, ποιος πληρώνει τους «27» της Γάζας και πότε θα στηθούν κάλπες
- Η απάντηση της κυβέρνησης στον Τσίπρα και το δίπολο των εκλογών
- Άδωνις Γεωργιάδης: Η αξιολόγηση, το ρεκόρ και οι μεταμοσχεύσεις
- Χρυσές λίρες: Οι τιμές στα ύψη αλλά οι αγοραστές σπανίζουν – Τα στοιχεία της Τ.τ.Ε και η αξία των συναλλαγών
