ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο σκληροπυρηνικός υπουργός Οικονομικών της ισραηλινής κυβέρνησης Μπεζαλέλ Σμότριχ δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα αποδεχτεί την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου (ICJ), που διατάσσει το εβραϊκό κράτος να σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Ράφα, τη νοτιότερη πόλη της Λωρίδας της Γάζας.
Ο Σμότριχ, ηγέτης ενός από τα εθνικιστικά θρησκευτικά κόμματα που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνασπισμού του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, υποστήριξε ότι η απαίτηση από το Ισραήλ να σταματήσει τον πόλεμο κατά της Χαμάς ισοδυναμεί με απαίτηση από το Ισραήλ να αποφασίσει να πάψει να υπάρχει. «Το Ισραήλ δεν θα συμφωνήσει με αυτή», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Ταχιάος: Αυτοψία στον οδικό άξονα Μπράλος – Άμφισσα
Euroleague: Επεισόδια έξω από την Uber Arena, Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού
Έτοιμος για κατάπαυση πυρός ο Πούτιν ;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς
- Τράπεζα Χανίων: Νέες προοπτικές μετά τη πανελλαδική άδεια – Προχωρούν οι διαδικασίες για τον μετασχηματισμό σε ΑΕ
- Γιώργος Μυλωνάκης: Μιλά για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του – «Τραβάω την κουρτίνα στην τοξικότητα»
- Φωτιά τώρα στον Ασπρόπυργο – Καίγονται σκουπίδια και ξερά χόρτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.