Menu
0.55%
Τζίρος: 306.26 εκατ.

Επαναπατρισμός αρχαιοτήτων από τις Ηνωμένες Πολιτείες – Εντυπωσιακά αντικείμενα

Media

Eurovision: Ρεκόρ δεκαετίας στην τηλεθέαση έκανε η Μαρίνα Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι επί σκηνής
Comments

Μπορεί τα βλέμματα του φίλαθλου κόσμου να βρισκόταν στον Ολυμπιακό, όμως, οι υπόλοιποι απογείωσαν την τηλεθέαση της Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι να περνά στον τελικό για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στην τηλεθέαση που έκανε το «ΖARI» και η παρουσία της Μαρίνας Σάττι, ξεπερνώντας την κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας το 57%.

1

Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen, ο χθεσινός Β’ Ημιτελικός της Eurovision μεσοσταθμικά έφτασε στο 38,2%, ενώ στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση σκαρφάλωσε ακόμα περισσότερο σημειώνοντας 44,4%, κάτι που δεν έχει συμβεί σε κανέναν Ημιτελικό τουλάχιστον, τα τελευταία δέκα χρόνια.

Αποτέλεσμα ήταν η ΕΡΤ1 να βρεθεί στην πρώτη θέση τηλεθέασης σε σχέση με όλα ιδιωτικά κανάλια, με ποσοστό ημέρας στο δυναμικό κοινό 16,9%.

Η αγωνία και η προσμονή του κοινού να βρεθεί η ελληνική συμμετοχή στον Τελικό της 68ης Eurovision αποτυπώθηκε στην ανακοίνωση για την πρόκριση της χώρας μας, με την τηλεθέαση της ΕΡΤ1, στο συγκεκριμένο τέταρτο, να φτάνει στο 51% στο σύνολο και στο 57% στο δυναμικό κοινό.

Κατά μέσο όρο τον Β΄ Ημιτελικό παρακολούθησαν 1.620.779 τηλεθεατές, ενώ η κάλυψη (για ένα λεπτό) ανήλθε σε 3.099.921.

Σημειωτέον ότι ρεκόρ τηλεθέασης έκανε και το ERTFLIX που δέχθηκε περισσότερες από 184.000 επισκέψεις από θεατές που παρακολούθησαν τον Ημιτελικό μέσω υπολογιστών, tablets και κινητών τηλεφώνων.

Εντυπωσιακό είναι και το στοιχείο ότι πρώτη σε τηλεθέαση ήρθε η Θεσσαλονίκη με ποσοστό που έφτασε το 45% (44,7%). Ακολούθησε η Αττική 42,6% και η υπόλοιπη Ελλάδα με 33,7%.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Η τυχερή «ζαριά» της Μαρίνας Σάττι, τα μεγάλα φαβορί και το παντοτινό «Number One»

Άρρωστη με υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα η Μαρίνα Σάττι

Η ώρα της Μαρίνας Σάττι και η επιστροφή της Έλενας Παπαρίζου 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι «γλυκός σα ζαχαρούχο γάλα» – Η δήλωση στελέχους που έγινε viral
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών