ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις εκκλησίες της Ελλάδας τελέστηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η ακολουθία του Επιταφίου, κορυφώνοντας το Θείο Δράμα των Παθών του Ιησού.
Στο κέντρο της Αθήνας, ο επιτάφιος του καθεδρικού ναού της Μητρόπολης Αθηνών μεταφέρθηκε συνοδεία πλήθος κόσμου στην πλατεία Συντάγματος, όπου ακολούθησε δέηση για τους πεσόντες του έθνους.
Νωρίτερα, στη Μητρόπολη, για να παρακολουθήσουν την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερώνυμου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι της κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων, των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας και φυσικά πλήθος πιστών.

Η ατμόσφαιρα μέσα και έξω από την Μητρόπολη ήταν κατανυκτική, με τις καμπάνες να ηχούν πένθημα.
Η περιφορά του επιταφίου έγινε συνοδεία αγημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Νωρίτερα το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με κατάνυξη η ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και ο Εσπερινός της Αποκαθηλώσεως.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζεται η πτώση στις αεροπορικές λόγω πετρελαίου και Ιράν (διαγράμματα)
- Χρηματιστήριο: Άδειασμα πάνω από 4% ο δείκτης, αλλά μαζεύει πάνω από τις 2.050 μονάδες
- Ασιατικά χρηματιστήρια: Νέα βουτιά εξαιτίας το ράλι του πετρελαίου και φόβους για την ενέργεια
- Μαζί στον Ημιμαραθώνιο Βύρων Βασιλειάδης και Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.