ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών καθημερινών και αγαπημένων τροφίμων, όπως τυρί, ψωμί, γιαούρτι, λάχανο τουρσί,, κρασί κ.α. Είναι μια εύκολη διαδικασία, που γίνεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και με τα πιο βασικά εργαλεία κουζίνας.
ο καλύτερο από όλα είναι ότι η ζύμωση δημιουργεί στις τροφές, τα ποτά και τα συμπληρώματα συγκεκριμένες ιδιότητες, που με τη σειρά τους χαρίζουν ευεργετικά οφέλη στην υγεία, αναφέρει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι Έλληνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα