ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών καθημερινών και αγαπημένων τροφίμων, όπως τυρί, ψωμί, γιαούρτι, λάχανο τουρσί,, κρασί κ.α. Είναι μια εύκολη διαδικασία, που γίνεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και με τα πιο βασικά εργαλεία κουζίνας.
ο καλύτερο από όλα είναι ότι η ζύμωση δημιουργεί στις τροφές, τα ποτά και τα συμπληρώματα συγκεκριμένες ιδιότητες, που με τη σειρά τους χαρίζουν ευεργετικά οφέλη στην υγεία, αναφέρει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι Έλληνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Βασίλης Μαυρομμάτης νέος Διευθυντής Πωλήσεων Direct Sales στη CPI Α.Ε.
- Συνάντηση με εκπροσώπους της OpenAI είχε ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος-Αύριο υπογράφεται Μνημόνιο Συνεργασίας
- Credit Agricole: Έτοιμη να διευθετήσει υπόθεση αποφυγής φόρου μερισμάτων στη Γαλλία
- Metlen: Αίτημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τη διαγραφή των παλαιών μετοχών
