ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών καθημερινών και αγαπημένων τροφίμων, όπως τυρί, ψωμί, γιαούρτι, λάχανο τουρσί,, κρασί κ.α. Είναι μια εύκολη διαδικασία, που γίνεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και με τα πιο βασικά εργαλεία κουζίνας.
ο καλύτερο από όλα είναι ότι η ζύμωση δημιουργεί στις τροφές, τα ποτά και τα συμπληρώματα συγκεκριμένες ιδιότητες, που με τη σειρά τους χαρίζουν ευεργετικά οφέλη στην υγεία, αναφέρει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι Έλληνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H πρόταση βόμβα Σαμαρά στον Κ.Μ., το… dabate στο Πεντάγωνο, ο Greg και ο «γαλάζιος» γάμος και ο καβγάς για ένα SMS
- Jumbo: Ελκυστικό προφίλ ρίσκου/απόδοσης και νέα τιμή – στόχο στα 34,07 ευρώ ανά μετοχή
- Αποκάλυψη: Ελληνικό Fund «σηκώνει» 250 εκατ. δολ. για αθλητικές business – Τι συμβαίνει με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Χρέη πτωχευμένης εταιρείας: Πότε απαλλάσσεται ο CEO και πώς να εξασφαλίσει ότι δεν θα ευθύνεται