ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δυο μήνες μετά το ψήφισμα- κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση- κόλαφος του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του.
Ο κ. Κασσελάκης σχολιάζει με τη μορφή ερωτήματος:
«Μετά το Renew Europe του Μακρόν, τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς και του Σάντσεθ, τους Πράσινους της Μπέρμποκ και την ευρωπαϊκή Αριστερά -τους οποίους τα κυβερνητικά σενάρια συνωμοσίας έχουν εντάξει στους εχθρούς της χώρας- προστίθεται τώρα άραγε στη λίστα και ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάιντεν;»
Στο ίδιο πνεύμα ρωτά «γιατί να θέλουν τόσες χώρες και τόσο διαφορετικών αποχρώσεων ηγέτες να πλήξουν -όλοι τους!- τον ”επιτυχημένο” πρωθυπουργό;».
«Μήπως κάτι πάει πολύ λάθος στη χώρα μας; Τόσο λάθος που η διεθνής κοινότητα να μην μπορεί να κάνει πλέον τα στραβά μάτια;», σημειώνει, σχολιάζοντας: «Μήπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να κοιταχτεί στον καθρέφτη του;».
Ο κ. Κασσελάκης τονίζει για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα όπου γεννήθηκε, έχουμε χρέος να ανακόψουμε τον θεσμικό κατήφορο».
Δυο μήνες μετά το ψήφισμα – κόλαφο του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, έρχεται τώρα η έκθεση – κόλαφος του State Department για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα.
Μετά το Renew Europe του Μακρόν, τους Σοσιαλδημοκράτες του Σολτς και του Σάντσεθ, τους…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) April 23, 2024
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Οι δήθεν υπερασπιστές της δημοκρατίας καταθέτουν “σήμερα” υπόμνημα για τους Σπαρτιάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Πάνω από τα €7,30 η ΕΧΑΕ, ετοιμάζεται δημόσια πρόταση από Euronext στα €7,50 και πάνω
- Volvo: Ζημιές 1 δισ. δολαρίων στο β’ τρίμηνο 2025 λόγω καθυστερήσεων και δασμών – Ο CEO «κατακεραυνώνει» την ΕΕ
- Space Hellas: Καινοτόμος ψηφιακή πλατφόρμα οδηγού πόλης και βιωματικής επιμόρφωσης για τον Δήμο Πατρέων
- Intralot: Πράσινο φως από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Μέριλαντ για τη σύμβαση λοταρίας
