ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καλώς ήρθατε στο σπίτι του μπαμπά Hadid. Ο Mohamed Hadid, ο μπαμπάς της Gigi και της Bella, ανοίγει την συγκλονιστική βίλα του, στο Bel Air στο Λος Άντζελες. Μια βίλα 50.000 τετραγωνικών ποδιών, την οποία μοιράζεται με τη συμβία του, Shiva Safai.
Το ακίνητο έχει τεθεί προς πώληση για το δροσερό ποσό των 85 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ακόμη και ο Mohamed και η Shiva έχουν πρόβλημα να απαντήσουν με ακρίβεια στην ερώτηση «πόσα υπνοδωμάτια υπάρχουν;».
Δείτε φωτό και βίντεο:
https://youtu.be/FkZKqMY05Fg









Πηγή: Thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η απάντηση της Λάουρα Νάργες για την κρίση πανικού στο Survivor (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λώρη Κέζα: Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ από τον Καναδά
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για τη σεξουαλική ζωή των γυναικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημήτρης Παπαγεωργίου (Takeda): Η ισότητα δεν είναι θέμα γυναικείας προσπάθειας, αλλά δίκαιης ηγεσίας
- Πώς η καθημερινή χρήση ακουστικών επηρεάζει την ακοή μας
- The Fiction Athens: Ένα νέο urban lifestyle hotel στα Βόρεια Προάστια της πόλης
- Οι μεγάλες αμερικανικές τράπεζες αναθεωρούν ανοδικά τις προβλέψεις πληθωρισμού στην Κίνα – Αιτία το πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.