ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέμπη: Ξεκίνησε η πρώτη δίκη για τη μη υλοποίηση της σύμβασης 717 – Στο εδώλιο οι 2 ελεγκτές της ΕΑΤ (Upd)
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι απολογίες για τη διερευνόμενη από την Ελληνίδα Ευρωπαία ανακρίτρια οικονομική απάτη από την καθυστέρηση υλοποίησης της σύμβασης 717 για τον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου.
Ακόμα 2 κατηγορούμενοι -κι αυτοί υπάλληλοι σε θέση ευθύνης της ΕΡΓΟΣΕ- απολογηθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον όρο να καταβάλουν χρηματικές εγγυοδοσίες εντός 2 εβδομάδων.
Στον πρώτο επιβλήθηκε εγγυοδοσία 600.000 ευρώ, στο δεύτερο 10.000 ευρώ.
Επιπλέον στον πρώτο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.
Μέχρι τώρα έχουν απολογηθεί 6 από τους 23 κατηγορουμένους.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Ακυρώθηκε η νίκη εκλεγμένου δημάρχου φιλοκουρδικού κόμματος
Μια ακόμη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους; Οχι, είναι η πλήρης αποτυχία όλης της κοινωνίας
Γκουτέρες: Καταδικάζει το πλήγμα κατά του ιρανικού προξενείου στη Δαμασκό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.