ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πορεία διαμαρτυρίας κάνουν αυτή τη στιγμή συμβασιούχοι – παρατασιούχοι των δήμων, στην πλατεία Καραϊσκάκη, έξω από τα γραφεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Έπειτα, θα στραφούν προς το υπουργείο Εσωτερικών, από τις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου και Σταδίου.
Ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα που προέκυψε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο έκρινε αντισυναταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων, για καθαριότητα των δήμων, σύμφωνα με πληροφορίες.
Μαζί τους, είναι και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, στο πλαίσιο τη 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ και ολοκληρώνεται σήμερα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στοΜάντσεστερ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάντσεστερ: Η Μέι αναστέλλει την προεκλογική της εκστρατεία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκοτ Μπέσεντ: Κανένα τίμημα δεν θα έκανε τον πόλεμο του Ιράν οικονομικά ασύμφορο
- Μερτς: Δεν υπάρχουν προς το παρόν ενδείξεις για αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων στο εσωτερικό
- Τσάφος: «Επενδύουμε στο μέλλον με πολυεπίπεδη ενεργειακή πολιτική και στοχευμένα έργα»
- Πετρέλαιο: Για πρώτη φορά από το 2022 το Brent έκλεισε πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.