ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για προσπάθεια υποκίνησης επεισοδίων κατά τη διάρκεια των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.
Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στην δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης.
Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές.
Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν.
Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη.
Διαβάστε επίσης
Κασσελάκης: Καταδικάζουμε τις βάρβαρες ενέργειες στη Μόσχα
Βορίδης: Η σοβαρή Δεξιά εκφράζεται μέσα στη Νέα Δημοκρατία
Μην κατηγορείτε την Maxim: Φταίνε τα σχέδια του Χάρη Βαφειά για την μετοχή της C3is
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουγγαρία: Απαγόρευσε τις εξαγωγές αργού πετρελαίου – Επέβαλε πλαφόν στις τιμές των καυσίμων
- UBS για Τράπεζα Πειραιώς: Ανεβάζει τον στόχο στα €10,80 με προοπτική ανόδου άνω του 50% με οδηγό την κερδοφορία
- Τουρκία: Ανέπτυξε Patriot στην Μαλάτια υπό τον φόβο νέων ιρανικών επιθέσεων
- Kaizen Foundation: Ολιστικές παρεμβάσεις με φόντο το μέλλον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.