ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή οδηγείται ο 32χρονος Ιρακινός που το μεσημέρι της Παρασκευής μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού.
Ο κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της νεαρής γυνάικας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια.
Ο αλλοδαπός που φέρεται να έφτασε στην Ελλάδα την παραμονή της δολοφονικής απόπειρας επέλεξε να απολογηθεί χωρίς δικηγόρο.
Μόνο με τη βοήθεια διερμηνέα, έδινε για περίπου 3 ώρες τη δική του εκδοχή για την επίθεση στην ανακρίτρια.
Στην αστυνομία φέρεται να είχε υποστηρίξει πως επιτέθηκε στην 22χρονη επειδή θεώρησε πως είναι πράκτορας και τον παρακολουθεί.
Διαβάστε επίσης:
Ρούλα Πισπιρίγκου: Παρατείνεται για ένα ακόμη εξάμηνο η προσωρινή της κράτηση
Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Τα πρώτα λόγια της 22χρονης – «Ο δράστης είναι στη φυλακή;»
Κικίλιας: Ιδρύεται νέα μονάδα με 40 δασοκομάντος στη Χίο
ΚΕΔΕ: Νέος πρόεδρος ο Λάζαρος Κυρίζογλου, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θ. Τρύφων και Δ. Δέμος: Η ιστορία ζωής δύο επιχειρηματιών, με όραμα και έντονη κοινωνική δράση
- Ετσι θα είναι τα τουριστικά συγκροτήματα της επόμενης δεκαετίας
- Stéphane Rolland: O αγαπημένος σχεδιαστής της Αθηνάς Ωνάση περιγράφει την υψηλή ραπτική ως γλυπτική σε κίνηση
- Στα 3 εκατομμύρια η μέση τιμή αγοράς των πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.