ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς λίγο μετά τις 8 το βράδυ αναφορικά με το Ενημερωτικό Δελτίο για το placement της Εθνικής. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τονίζεται:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1012η/3.3.2024 συνεδρίασή του ενέκρινε τις αιτήσεις της εταιρείας «ΠΕΙΡΑΙΩΣ FINANCIAL HOLDINGS Α.Ε.» και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) για την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά στην Ελλάδα υφισταμένων κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου άυλων μετοχών κυριότητας του ΤΧΣ και εισηγμένων στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το mononews και η δημοσιογράφος Εφη Καραγιώργου, στα 3,986 ευρώ –όσο και το κλείσιμο της περασμένης Παρασκευής– κλείδωσε το άνω άκρο της τιμής διάθεσης των μετοχών που κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) στην Τράπεζα Πειραιώς.
Όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση με τη ζήτηση που αναμένεται να είναι σημαντικά ισχυρή και να καλύψει το σύνολο του 27% που κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στην Τράπεζα Πειραιώς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Η «μεγάλη τομή» για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή ετοιμάζεται να πάει… κουβά
- Στρατηγική συμφωνία THEON – RHEINMETALL για την ανάπτυξη και προμήθεια του συστήματος PHYLAX
- Reuters: Το Ιράν θα ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ την Πέμπτη ή την Παρασκευή, αναφέρει Ιρανός αξιωματούχος
- Ευρωαγορές: Εκρηκτικό ράλι μετά την εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν – Εκτίναξη άνω του +5% για τον DAX
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.