ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με νέα άνοδο ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Παρασκευής, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του χρυσού, με την τιμή του πιο ενεργού συμβολαίου του κίτρινου μετάλλου να ξεπερνά τα 2.000 δολάρια η ουγγιά.
Ο χρυσός Απριλίου έκλεισε με άνοδο 18,7 δολ. στα 2.049,4 δολάρια η ουγγιά.
Το ασήμι Μαρτίου έκλεισε με άνοδο 0,198 δολ. στα 22,982 δολάρια η ουγγιά.
Η πλατίνα Απριλίου έκλεισε με άνοδο 4,1 δολ. στα 909,6 δολάρια η ουγγιά, ενώ το παλλάδιο Ιουνίου έκλεισε με άνοδο 18,9 δολ. στα 997,20 δολ. η ουγγιά.
Τέλος, ο χαλκός Μαΐου έκλεισε με απώλειες 0,0145 δολ. στα 3,9005 δολάρια η λίβρα.
Διαβάστε επίσης:
Πολωνία: Μακριά από μια συμφωνία για τις εισαγωγές ουκρανικών αγροτικών προϊόντων
Χαμάς: Το σχέδιο του Ισραήλ για την επόμενη ημέρα στη Γάζα θα αποτύχει
Λευκός Οίκος: Οι κυρώσεις θα συνεχίσουν να επιβαρύνουν τη Ρωσία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλβανία: Δεν σταματούν οι διαδηλώσεις – Ο Έντι Ράμα καλεί σε ανοιχτό διάλογο και οι διαδηλωτές λένε «Παραιτηθείτε»
- General Motors: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις της Wall Street στο γ΄ τρίμηνο 2026 – Νέο πρόγραμμα buyback ύψους $20 δισ.
- Protergia Value Gas Sure 2.0: Σταθερή τιμή φυσικού αερίου, για να απολαμβάνεις μεγαλύτερη σιγουριά όλο τον χειμώνα
- Ανασκευάζει το στέλεχος της ΕΛΑΣ για το «άντε και στα δικά μας» για τη Γαλλία: «Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου», λέει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.