ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι κυρώσεις θα συνεχίσουν να επιβαρύνουν τη Ρωσία, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Καρίν Ζαν-Πιέρ, μετά τις εκτενείς κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας.
Οι κυρώσεις που στοχεύουν περισσότερα από 500 πρόσωπα και οντότητες επιβλήθηκαν με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και ως απάντηση για τον θάνατο του φυλακισμένου ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ολομέλεια δικηγορικών συλλόγων: Πρόταση για νέα παράταση της αποχής έως την 1η Μαρτίου
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Τεχεράνη διαψεύδει ότι προμήθευσε βαλλιστικούς πυραύλους στη Ρωσία
Τουρκία: Αμυντική συμφωνία με τη Σομαλία – Στο Κέρας της Αφρικής το τουρκικό ναυτικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ζήτησε από το Ισραήλ κατάπαυση πυρός με τη Χεζμπολάχ
- Γεραπετρίτης: Σταθερή στήριξη στο Μαυροβούνιο για ένταξη στην ΕΕ – Στόχος η ελληνική Προεδρία του 2027
- Dotsoft: Με ποσοστό 43,60% ο Αναστάσιος Μάνος
- Washington Post: Οι ΗΠΑ φοβούνται ότι ο Νετανιάχου μπορεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.