ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το κόμμα πρέπει να γίνει κόμμα μελών», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας στο ρ/σ «Κόκκινο».
Ερωτηθείς για τη χθεσινή του ομιλία, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αναφερθεί στους «πολιτικούς υπολογισμούς» και τις «σκέψεις», τονίζοντας ότι οι «αλλαγές που πρέπει να γίνουν» είναι για να «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία».
Στ. Κασσελάκης: Είμαι το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα»
Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε, επίσης, ότι είναι «το τελευταίο άτομο που είναι κολλημένο με την καρέκλα του» και ότι θέλει να «προσφέρει στον τόπο» από μια θέση που θα έχει τη «νομιμοποίηση των μελών και της βάσης».
Υπογράμμισε, δε, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα να «ενώσει όλον τον προοδευτικό κόσμο, σε μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία» και κάλεσε τον κόσμο του κόμματος να προσέλθει στο ανοικτό συνέδριο.
Διαβάστε επίσης:
Στο Κατάρ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αύριο η συνάντηση με τον εμίρη Αλ Θανί
Δένδιας: Η Πολεμική Αεροπορία πυλώνας αποτροπής και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φιντάν: Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν – Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος
- Αδυναμία προσέγγισης πλοίου στο Διαφάνι της Καρπάθου λόγω καιρικών συνθηκών
- Παπασταύρου: Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στη νέα ευρωπαϊκή ενεργειακή αρχιτεκτονική – Ένας χρόνος στο ΥΠΕΝ
- Γεραπετρίτης: Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ – Στο επίκεντρο η Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.