ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ώρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στη Βουλή, δημοσιεύθηκε η πρώτη αγγελία για γάμο ομόφυλου ζευγαριού στην Ελλάδα.
Η δημοσίευση έγινε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα», στην στήλη με τις αναγγελίες γάμου.
«Ο Δημήτριος …… του …… και της …… , το γένος …… που γεννήθηκε στη Σαλαμίνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη Αττικής και ο Σταύρος …… του …… και της …… , το γένος …… , που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στη Νέα Σμύρνη Αττικής», αναφέρει η αναγγελία γάμου.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους: Στόχος επετεύχθη, πάμε παρακάτω
Σκέρτσος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Κάνουμε την πατρίδα μας πιο δίκαιη και πιο ευρωπαϊκή»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aνεστάλησαν oι εχθροπραξίες ανάμεσα σε Ιράν και Ισραήλ – Άνοδος κατά 1,25% στην τιμή του Brent στα 94,25 δολάρια καθώς το στενό του Ορμούζ παραμένει ουσιαστικά κλειστό
- TAG Heuer Monaco Speed 12
- East Med gas Forum: Η Ελλάδα στο επίκεντρο της νέας ενεργειακής αρχιτεκτονικής της Ανατολικής Μεσογείου
- Παυλίδης και Δουβίκας συμπαίκτες; Η Κόμο εξετάζει το ελληνικό δίδυμο των 80 εκατ. ευρώ

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.