ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Capital Gas Ship Management Corp του Βαγγέλη Μαρινάκη υπέγραψε συμφωνία με το ναυπηγείο Hyundai Mipo Dockyard της Νότιας Κορέας για τη ναυπήγηση δύο πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου διοξειδίου του άνθρακα (LCO2).
Το ναυπηγείο που εδρεύει στο Ulsan γνωστοποίησε ότι η εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη παρήγγειλε ένα ζευγάρι πλοίων, μεταφορικής ικανότητας 22.000 κυβικών μέτρων, αμμωνίας και LNG.
Η συμφωνία αναφέρει ότι η παράδοση των δύο πλοίων έχει προγραμματιστεί να παραδοθούν τον Ιούλιο και τον Νοέμβριο του 2026.
Η Capital Gas παρήγγειλε τα δύο πρώτα πλοία τον περασμένο Ιούλιο, πληρώνοντας περίπου 141,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η αξία των τελευταίων δύο πλοίων ανέρχεται στα 152,5 εκατομμύρια δολάρια.
Τα πλοία μπορούν να μεταφέρουν υγραέριο και αμμωνία, είναι ένα κοινό έργο μεταξύ της Capital, της Hyundai Mipo και του Νηογνώμονα Lloyd’s Register και είναι μέχρι στιγμής τα μεγαλύτερα πλοία αυτού του τύπου κατά παραγγελία.
Διαβάστε επίσης
Αγρότες: Αποφασίζουν σήμερα για τα επόμενα βήματα, προαναγγέλλοντας σκληρή στάση
ΑΠΘ: Πρωτοφανείς ύβρεις από κουκουλοφόρους – Συνθήματα για τον νεκρό αστυνομικό του Ρέντη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Παρεμβάσεις στην αγορά καυσίμων – Τέλος στις ρήτρες αποκλειστικότητας και προτάσεις για εισαγωγές και τιμές
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: Αν μου κάνει μήνυση για τη βαλίτσα από τη Βενεζουέλα θα ζητήσω facebook live στη δίκη
- McDonald’s: Μικρότερη των εκτιμήσεων η πτώση των πωλήσεων στις ΗΠΑ – Υποχώρηση 0,2%
- Κρεμλίνο για τις εκλογές στις ΗΠΑ: Ελπίζουμε ο Τραμπ να συνεχίσει τις ειρηνευτικές προσπάθειες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.