ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει το σημείο όπου έγινε η δολιοφθορά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα.
Η δολιοφθορά έγινε μέσω εκρηκτικού μηχανισμού ο οποίος τοποθετήθηκε στο βυθό σε βάθος 50 μέτρων και κατέστρεψε το τσιμεντόστρωμα του αγωγού, όπως διαπιστώθηκε από αυτοψία της εταιρείας διαχείρισης.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η μέθοδος που ακολουθήθηκε παραπέμπει τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν εκπαίδευση Ειδικών Δυνάμεων.
Υπενθυμίζεται ότι μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τη δολιοφθορά κατέθεσε νωρίτερα ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ο Περιφερειάρχης κατέθεσε στην Εισαγγελία υποστηρικτικό της μηνυτήριας αναφοράς υλικό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας, καθώς και σχετικές εκθέσεις επιθεώρησης, ώστε να εκκινήσει με ταχείες διαδικασίες η διερεύνηση για την τέλεση τυχόν αξιόποινων πράξεων κατά παντός υπευθύνου.
Διαβάστε επίσης:
Βουλή: Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την «Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στήριξε τον υφυπουργό υποδομών Νίκο Ταχιάο στη Βουλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Έρχεται νέα πλατφόρμα «Συνέπεια» για το ποιοι είναι εκείνοι που χρωστούν, ποιον τρόπο και τι ποσά
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον Αγιασμό για την 90η ΔΕΘ και επίσκεψη στα περίπτερα (video)
- Κωστής Χατζηδάκης για τη νέα ΚΑΠ: Τι θα αλλάξει στην ελληνική γεωργία
- Κώτσηρας: Σε «ράγες» υλοποίησης ο Προαστιακός Δυτικής Θεσσαλονίκης και η σύνδεση του 6ου προβλήτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.