ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, για τον τραυματισμό 63χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.
Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και ενώ το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Μπάρι Ιταλίας στο λιμάνι Πάτρας, με ενδιάμεσο σταθμό το λιμάνι Ηγουμενίτσας, ο 63χρονος παραπάτησε σε σκαλοπάτι, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό του.
Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας-Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις και νοσηλεία.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Διαβάστε επίσης:
Γιάννης Χατζηπατέρας (Dorian LPG): Άλμα κερδών και άνοιγμα στα μεγάλα πλοία μεταφοράς αμμωνίας
Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις παραλίες – Τι ισχύει για την πρόσβαση των πολιτών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για Γλυπτά του Παρθενώνα: Τα μνημεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου
- Μαζωνάκης: Δεν του πήρε ιατρικό ιστορικό, αλλά δεν του έκανε πλασμαφαίρεση – «Έκανα τα πάντα για να τον σώσω», όλα όσα υποστήριξε η Γάκα στην 8ωρη απολογία της
- Λιθουανία: Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βίλνιους μετά από αναφορά για ύποπτο drone – Στον αέρα μαχητικά του ΝΑΤΟ
- Scope: «Καμπανάκι» για το χρέος των ΗΠΑ – Στο 160% του ΑΕΠ σε μία δεκαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.