ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στην ευρωπαϊκή προοπτική της Ουκρανίας.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν συνολικά οι τελευταίες εξελίξεις επί του εδάφους, ενόψει και της έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με κυβερνητική ανακοίνωση ο κ. Ζελένσκι εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στήριξη της Ελλάδας στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Ουκρανίας με την ΕΕ τον περασμένο Δεκέμβριο
Ο Πρωθυπουργός από την πλευρά του τόνισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία τόσο διμερώς όσο και στο πλαίσιο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
Διαβάστε επίσης:
Μαρινάκης: Η πατρίδα θωρακίζεται διπλά – Δωρεάν μεγάλο εξοπλιστικό πακέτο μαζί με τα μαχητικά
Κασσελάκης: Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φον ντερ Λάιεν: Δεν θα είμαι υποψήφια στις γερμανικές προεδρικές εκλογές του 2027
- Συρία: Κοινοβουλευτικές εκλογές θα διεξαχθούν στις 5 Οκτωβρίου
- Τραμπ: Μέρντοκ, Έλισον και Ντελ μεταξύ των επενδυτών για το αμερικανικό TikTok – «Θα τα καταφέρουν πολύ καλά»
- Χίος: Τηλεφώνημα για βόμβα στο πλοίο «Θαλασσίτης»
