ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με λαμπρότητα τελέστηκαν σήμερα η Δοξολογία για τα Θεοφάνια στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι και στη συνέχεια ο καθαγιασμός των υδάτων στην Αδριάνειο Δεξαμενή της Αθήνας και η ρίψη του Τιμίου Σταυρού.
Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στον εορτασμό, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
«Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία και δύναμη. Εύχομαι το Φως της αγάπης και της αισιοδοξίας να γεμίσει τις καρδιές μας», δήλωσε αμέσως μετά ο κ. Χάρης Δούκας.
Από την κυβέρνηση παρέστη ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος ευχήθηκε «Καλή Φώτιση σε όλες και σε όλους».
Λόγω της ημέρας, διακόπηκαν οι εργασίες συντήρησης που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα από την ΕΥΔΑΠ στον χώρο της Δεξαμενής και προστέθηκε νερό, στο οποίο έγινε και η κατάδυση του Τίμιου Σταυρού, ενώ το υπόλοιπο τελετουργικό πραγματοποιήθηκε εκτός του εργοταξίου, στην πλατεία της Δεξαμενής.


Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση από το απόγευμα – Καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι
Θεοφάνια: Τι γιορτάζουμε και γιατί ρίχνουμε το σταυρό στη θάλασσα
Πρωτοφανές ψύχος στη Νορβηγία: Κάτω από τους -30°C η θερμοκρασία στην περιφέρεια του Όσλο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Viohalco, ΔΑΑ, ΔΕΗ, Πειραιώς, Amazon, Boeing και Tesla
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.